Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

Ενταχθείτε και εσείς στην αλυσίδα καταστημάτων kerino. Η συνεργασία σας μαζί μας με το σύστημα καταστημάτων franchise, σας προσφέρει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας ολόκληρο το σύστημα kerino candle craft.

ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Α΄ ΤΥΠΟΣ: Κλασικό κατάστημα λιανικής πώλησης κεριών kerino και ειδών διακόσμησης.

Σε αυτόν τον τύπο καταστήματος, ελάχιστα απαιτούμενα τετραγωνικά μέτρα είναι τα 30 και μέγιστα… (δεν υπάρχει περιορισμός στα όνειρά σας. Μπορείτε να κάνετε ένα κατάστημα, όσο μεγάλο το φαντάζεστε).

Τα καταστήματα αυτά έχουν χώρο εξυπηρέτησης, με μεγάλη ποικιλία σε κεριά kerino όλων των κατηγοριών και των ειδών διακόσμησης. Η επαφή με τον πελάτη είναι συνεχής και διαρκής.

Ιδιαιτερότητα των καταστημάτων kerino: Κάθε σημείο του καταστήματος, σύμφωνα με το σύστημα δημιουργίας του καταστήματος από τον franchiser είναι ένα ξεχωριστό κατάστημα (shop-in-shop). Στο ίδιο σας το κατάστημα θα υπάρχουν πολλά μικρότερα καταστήματά σας: είδη δώρων, κατάστημα professional decoration, είδη διακόσμησης, εποχιακά είδη.

Μέσο ύψος επένδυσης: από 20.000,00 ευρώ εώς και 40.000,00 ευρώ.

Entry fee: 5.000,00 ευρώ.

Royalties: Δεν απαιτούνται.

Διάρκεια Σύμβασης: 9 χρόνια.

Β΄ ΤΥΠΟΣ: Κλασικό κατάστημα λιανικής πώλησης κεριών kerino και ειδών διακόσμησης, και πλήρες τμήμα χονδρικής πώλησης – αντιπροσωπείας – αποκλειστικής διάθεσης.

Σε αυτόν τον τύπο καταστήματος, ελάχιστα απαιτούμενα τετραγωνικά μέτρα είναι τα 70 και μέγιστα… (και εδώ δεν υπάρχει περιορισμός στα όνειρά σας).

Στα καταστήματα αυτά, ένα μέρος του χώρου είναι αφιερωμένο στην έκθεση κεριών kerino και ειδών διακόσμησης προορισμένο για την εξυπηρέτηση των πελατών χονδρικής πώλησης.

Αν επιλέξετε αυτό τον τύπο καταστήματος, πέραν του franchise, έχετε επιπλέον οφέλη:
αναδεικνύεστε αντιπρόσωπός μας με δικαίωμα αποκλειστικής διάθεσης και διανομής στην περιοχή σας,
έχετε τη δυνατότητα ειδικής παραγγελίας κεριών kerino, ακόμα και σε μικρές ποσότητες, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες των πελατών σας.

Μέσο ύψος επένδυσης: από 35.000,00 ευρώ εώς και 100.000,00 ευρώ.

Entry fee: 10.000,00 ευρώ.

Royalties: Δεν απαιτούνται.

Διάρκεια Σύμβασης: 9 χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο βασικότερος παράγοντας στην επιτυχία οποιασδήποτε αλυσίδας, που αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchise, είναι ο franchiser (εταιρία), ο οποίος πρέπει να διαθέτει υψηλής στάθμης οργανωτική υποδομή, γνώσεις και εμπειρία στον χώρο.

1. Τα ιδρυτικά στελέχη της εταιρίας μας έχουν περισσότερα από 20 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας στον χώρο παραγωγής και διάθεσης κεριών και πλαισιώνονται από μια ομάδα εξειδικευμένων και τεχνολογικά καταρτισμένων στελεχών.

2. Παρέχεται στον συνεργάτη ένα πλήρες «πακέτο» Franchising, που περιλαμβάνει:

- Επιλογή του σημείου του καταστήματος
- Μελέτη, κατασκευή και εξοπλισμό του καταστήματος
- Aρχικό στήσιμο καταστήματος
- Βοήθεια στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού.
- Ειδική εκπαίδευση του συνεργάτη – μύησή του στην παραγωγή κεριού.
- Το κατάστημα παραδίδεται στον συνεργάτη έτοιμο να λειτουργήσει.

3. Διαθέτουμε 4.500 κωδικούς κεριών, ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε το κατάστημά σας στη ζήτηση της περιοχής.

Όποιον τύπο καταστήματος κι αν επιλέξετε, ξέρετε ότι το κέρδος σας θα είναι μεγάλο. Τα προϊόντα kerino παράγονται αποκλειστικά από εμάς και παραδίδονται απευθείας σε σας, χωρίς τη μεσολάβηση ενδιάμεσων που επιβαρύνουν την τιμή του προϊόντος.