ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εφόσον είναι ανω των 50 ευρώ. Για παραγγελίες έως και 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ και τα έξοδα αντικαταβολής 3 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ‘TNT EXPRESS’  η οποία διαθέτει δίκτυο διανομής σε ολη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ‘TNT EXPRESS’, θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

Σε περιπτώσεις που η παραγγελία δεν μπορεί να αποσταλλεί με την ‘TNT EXPRESS’ διότι θα υπερβαίνει το ανώτατο βάρος που μπορεί να αποσταλλεί με κούριερ δηλ. τα 25κιλά, δεν ισχύει η Aντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής, αλλά ο πελάτης καλείται να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας είτε μέσω Tραπεζικής Kατάθεσης είτε μέσω Πιστωτικής Κάρτας προτού αποσταλλεί η παραγγελία.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ?

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας τις επόμενες  1-4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ‘TNT EXPRESS’  και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την ίδια εταιρεία ταχυμεραφορών αλλά παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00. Υπάρχει πιθανότητα (σε πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές) η παραγγελία να παραδοθεί μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώστε, ότι οι παραπάνω χρόνοι ενδέχεται να επιμηκυνθούν κατά 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε περιπτώσεις που κάποιο από τα προϊόντα είναι ειδική κατασκευή και κατόπιν παραγγελίας.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ‘TNT EXPRESS’

Σημείωνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών.Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ‘TNT EXPRESS’.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ‘TNT EXPRESS’, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

TEAM KERINO

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας !
Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.