ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εφόσον είναι ανω των 50 ευρώ. Για παραγγελίες έως και 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 3.50 ευρώ και τα έξοδα αντικαταβολής ΔΩΡΕΑΝ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’  η οποία διαθέτει δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Σε περιπτώσεις που η παραγγελία δεν μπορεί να αποσταλλεί με την ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’ διότι θα υπερβαίνει το ανώτατο βάρος που μπορεί να αποσταλλεί με κούριερ δηλ. τα 25κιλά, δεν ισχύει η Aντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής, αλλά ο πελάτης καλείται να εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας είτε μέσω Tραπεζικής Kατάθεσης είτε μέσω Πιστωτικής Κάρτας προτού αποσταλλεί η παραγγελία.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ?

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας τις επόμενες  1-5 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’  και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την ίδια εταιρεία ταχυμεραφορών αλλά παραδίδονται σε 2 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 19:00. Υπάρχει πιθανότητα (σε πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές) η παραγγελία να παραδοθεί μετά από 4 εργάσιμες ημέρες.

Σημειώστε, ότι οι παραπάνω χρόνοι ενδέχεται να επιμηκυνθούν κατά 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε περιπτώσεις που κάποιο από τα προϊόντα είναι ειδική κατασκευή και κατόπιν παραγγελίας.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’

Σημείωνεται επίσης ότι οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και αργιών.Αν επιθυμείτε παράδοση εντός Σαββατοκύριακου επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ’.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ‘ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος σας αποστέλλεται στο e-mail που έχετε δηλώσει.